Unsupported Screen Size: The viewport size is too small for the theme to render properly.

Studentenkamermuziek

Studentenkamermuziek

Studentenkamermuziek

DOOR OMSTANDIGHEDEN GAAT DIT EVENEMENT NIET DOOR. EEN NIEUWE DATUM ZAL AANGEKONDIGD WORDEN.

Op 26 mei zullen de kamermuziekensembles van het Eindhovens Studenten Muziek Gezelschap Quadrivium gezamenlijk een concert verzorgen. De verschillende ensembles brengen een gevarieerde selectie van kamermuziekwerken in een studentikoos jasje, alsof je je waant in je eigen studentenkamer van vroeger.

Het trio Bar 38 speelt onder andere het Kegelstatt trio van Mozart, en het klarinetkwartet Fier! zal delen uit Peer Gynt van Grieg laten horen. Blaaskwintet Hok 2 speelt een bewerking van het Amerikaanse Strijkkwartet van Dvořak en de Vokboys zingen verschillende liederen in barbershop bezetting.

Keer terug naar je studententijd, en luister naar het studentenkamermuziekconcert in de concertzaal van het Centrum voor de Kunsten Eindhoven!

Praktische info

Datum: CANCELLED

Locatie: Concertzaal CKE, Pastoor Petersstraat 180 Eindhoven

Toegang: Gratis!