Unsupported Screen Size: The viewport size is too small for the theme to render properly.

Ontmoet Quadrivium

Ontmoet Quadrivium

Quadrivium Is

Ben je niet alleen een zeer enthousiaste student, maar ook een aspirant-muzikant? Houd je van zingen in een koor, spelen in een orkest of ensemble, of heb je gewoon een ruimte nodig om je eigen muzikale vaardigheden te oefenen (zonder je buren al te veel lastig te vallen)? Dan voel je je vast meteen thuis bij Eindhovens Studenten Muziek Gezelschap (ESMG) Quadrivium!

ESMG Quadrivium bestaat uit harmonieorkest Auletes, symfonieorkest Ensuite, gemengd koor Vokollage en verschillende instrumentale en vocale ensembles. Daarnaast zijn er tal van muzikanten die onze piano’s en oefenruimtes gebruiken om muziek te oefenen.

Auletes

WhatsApp Image 2018-12-13 at 21.36.04 (2)

Ensuite

Ensuite funny

Vokollage

DSCF8737

Ensembles

sdr

Pianoleden

whatsapp-image-2018-10-27-at-173732-3_44858481234_o

Op dinsdag 9 februari is er een online Meet Quadrivium avond via Microsoft Teams vanaf 19:30 tot ongeveer 21:00. Iedereen is welkom om mee te komen doen! We zullen een paar spelletjes doen en uitleg geven over onze vereniging. Wil je onze vereniging leren kennen? Meld je dan aan op het Facebook evenement, deel het met al je vrienden en klik hier naast om aan de Teams vergadering mee te doen.

ESMG Quadrivium is een van de grootste cultuur verenigingen van Eindhoven en brengt musici met verschillende interesses bij elkaar door het organiseren van concerten, workshops en coaching. Voeg daar leuke activiteiten en biertjes in de bar aan toe (wanneer het weer is toegestaan), dan krijg je de perfecte mix voor een heerlijke studententijd aan de TU Eindhoven! Zelfs in deze vreemde corona-tijden verbindt Quadrivium nog steeds studenten die graag muziek maken door online activiteiten en workshops aan te bieden.