Open repetities

De twee orkesten van ESMG Quadrivium hebben open repetities! Zowel symfonieorkest Ensuite als harmonieorkest Auletes openen de deuren tijdens één van hun repetities voor iedereen die het leuk vind om samen met andere studenten muziek te maken. Als je een instrument bespeelt en geïnteresseerd bent in één van de orkesten, dan is dit je kans om geheel vrijblijvend een keertje kennis te maken! Stuur een mailtje naar het orkest waarbij je mee wilt doen, dan wordt een een stoel voor je klaargezet!

Open repetitie Ensuite (symfonieorkest)

Datum – Woensdag 13-09-2017
Tijd – 19:30-22:15
Locatie – Studentencentrum ‘De Bunker’ (John F Kennedylaan 3)
Meer informatie – ensuite@esmgquadrivium.nl
Facebook

Open repetitie Auletes (harmonieorkest)

Datum – Thursday 14-09-2017
Tijd – 19:30-22:15
Locatie – Studentencentrum ‘De Bunker’ (John F Kennedylaan 3)
Meer informatie – auletes@esmgquadrivium.nl
Facebook