Unsupported Screen Size: The viewport size is too small for the theme to render properly.

Ensembles

Ensembles

Ensembles

Vokoladies

De Vokoladies is een vocaal damesensemble dat bestaat uit vijf verschillende stemmen. Het ensemble trad voor het eerst op op een ensembledag georganiseerd door ESMG Quadrivium, waar ze verschillende stukken zongen van the Chordettes. Het ensemble had zo van het optreden genoten dat ze sinds dien nog steeds samen repeteren en daarmee hun steeds meer variërende repertoire uitbreiden. De Vokoladies treden ook vaak op op de muzikale open podia die georganiseerd worden door ESMG Quadrivium.

StrijQQwartet

StrijQQwartet is, zoals de naam al doet vermoeden, het strijkkwartet van ESMG Quadrivium. Het kwartet is ontstaan op een repetitie met de sectieleiders van het symfonieorkest, toen het verlangen ontstond om meer kamermuziek te maken. Ze realiseerden zich dat ze geen van allen in een ensemble zaten en zo gebeurde het. Nu repeteren ze regelmatig met een breed repertoire variërend tussen Romaanse klassiekers als Schubert’s Der Tod und das Mädchen en moderne pop zoals Mamma Mia en Viva La Vida.

Hok2

Hok 2 is het enige blaaskwintet van ESMG Quadrivium. Het ensemble bestaat uit 5 verschillende blaasinstrumenten: dwarsfluit, hobo, hoorn en klarinet. Er zijn met dit klassieke kwintet veel mogelijkheden en ze spelen dan ook een mix van kwintet muziek en arrangementen van andere (populaire) muziek. De naam Hok2 vindt zijn oorsprong in de haat-liefde relatie die het ensemble had met de oude repetitieruimte. Ze repeteren regelmatig, maar komen steeds vaker uit hun hok om te laten zien wat ze allemaal doen. Ze spelen op verschillende locaties en gelegenheden, zoals in bejaardentehuizen, op gala’s en conferenties en ze hopen nog een aantal andere mooie optredens aan de lijst toe te voegen.

Qhords

Hello, we are the Qhords! We started out as a whimsical experiment to see what close harmony would sound like with two men and two women. We liked it so much that we decided to name ourselves after the singers of Sh Boom: The Chords, but with the trademark Q. Ever since, we have been broadening our horizons beyond close harmony and we do not shy away from instrumental musical either. We hope we can share our joy in making music with you one day!