Unsupported Screen Size: The viewport size is too small for the theme to render properly.

Auletes

Auletes

Harmonieorkest Auletes

Harmonieorkest Auletes bestaat uit ongeveer 50 enthousiaste muzikanten, voornamelijk studenten van TU/e en Fontys, maar ook van instanties buiten Eindhoven. Zij staan onder leiding van de jonge en bevlogen dirigent Paul van Gils en spelen ieder jaar een groot aantal uitdagende stukken rondom thema’s of evenementen. Deze worden altijd uitgevoerd op mooie podia. Zo speelde Auletes in het Muziekgebouw Eindhoven, zette een werelds concert neer in Theaters Tilburg en speelde binding tussen studentensteden een belangrijke rol bij het uitwisselingsconcert in Enschede. Ook treed het orkest regelmatig op op de campus van de Technische Universiteit. Er worden bij deze concerten stukken gespeeld van Bernstein tot Holst.

Samen met Paul van Gils maken wij de repetities tot een gezellig maar leerzaam moment in de week. De gezelligheid wordt altijd doorgezet in de bar, waar iedereen welkom is om met ons te borrelen na de repetitie. Nieuwe muzikanten zijn altijd van harte welkom om een repetitie mee te komen luisteren of spelen. Niet alleen blaasinstrumenten, maar ook contrabassen en harpen zijn onderdeel van dit harmonieorkest. Verder zijn we op dit moment nog hard op zoek naar nieuwe (bas)klarinettisten, hoornisten, slagwerkers en fagottisten. Als het je leuk lijkt om langs te komen, stuur dan een mailtje en we zetten een stoel voor je klaar!

Harmonieorkest Auletes repeteert op donderdagen van 19:30 tot ongeveer 22:15. De repetitielocatie is de grote muziekzaal Pulsar in het gebouw Luna op de campus van de Technische Universiteit Eindhoven.

Meer info?

Voor meer informatie over Auletes kun je altijd een mailtje sturen naar auletes@esmgquadrivium.nl.

Dirigent


Paul van Gils