Da Qapo

Het motto van het 57e bestuur is Da Qapo. Als je ergens in bladmuziek de term ‘da capo’ tegenkomt betekent dat dat je weer terug gaat naar het begin van het stuk. En opnieuw beginnen is precies wat wij als nieuw bestuur graag willen doen na een lange periode van restricties als gevolg van corona. Corona heeft ervoor gezorgd dat we elkaar veel minder gezien hebben, en als we elkaar zagen vooral in kleine groepjes. Wij willen graag de verbintenis binnen de vereniging weer terug brengen. Ook willen we graag de communicatie naar de leden verbeteren. Verder hebben wij als doelen om het groene beleid voort te zetten en de vereniging verder te internationaliseren. Wij willen graag Levi Baruch bedanken voor het maken van de prachtige foto’s op deze pagina!

Stefan van Laarhoven
voorzitter@esmgquadrivium.nl
ensembles@esmgquadrivium.nl

Als voorzitter houd ik me bezig met het leiden van de vergaderingen en het dagelijks bestuur. Verder werk ik hard om het beleid te waarborgen en de doelen van de vereniging te bereiken.

Als commissaris ensembles houd ik, samen met Laethitia Held, me bezig met de kleinere kamermuziek groepen. Ik zorg ervoor dat er de mogelijkheid is om te repeteren, coaching te krijgen en om op te treden. Verder als commissaris pianoleden zorg ik voor het onderhoud van de piano’s en organiseer ik activiteiten en masterclasses voor onze pianoleden.

Laethitia Held
secretaris@esmgquadrivium.nl
ensembles@esmgquadrivium.nl

Als secretaris ben ik veel bezig met het behandelen van emails, het maken van notulen en andere administratieve taken. Ook ontvang je van mij maandelijks de nieuwsbrief. Kortom, ik doe veel werk achter de schermen. Daarnaast heb ik ook samen met Stefan de ensembles onder mijn hoede genomen. Ik zal hier vaak als contactpersoon optreden, en ook zullen we samen zorgen dat er mooie optredens voor ze worden georganiseerd.

Perry Kloet
penningmeester@esmgquadrivium.nl

Als penningmeester ben ik verantwoordelijk voor de financiën van de vereniging. Ik doe de betalingen en houd de boekhouding bij. Ook ben ik verantwoordelijk voor de begroting van de gehele vereniging. De kas controle commissie ondersteunt me en controleert de boekhouding.

Dionne Mahieu
ensuite@esmgquadrivium.nl

Als commissaris Ensuite ben ik, samen met Erwin Webers, voorzitter van studentensymfonieorkest Ensuite. We zijn verantwoordelijk voor het organiseren van de drie geweldige projecten die worden uitgevoerd door dit fantastische orkest.

Erwin Webers
ensuite@esmgquadrivium.nl

Als commissaris Ensuite ben ik, samen met Dionne Mahieu, voorzitter van studentensymfonieorkest Ensuite. We zijn verantwoordelijk voor het organiseren van de drie geweldige projecten die worden uitgevoerd door dit orkest.

Paul ter Rele
vokollage@esmgquadrivium.nl

Als de commissaris van Vokollage, is het mijn taak om het koor draaiende te houden en het organiseren van een stel concerten. Dit werkt bedraagt onder andere: communiceren met de dirigent, het regelen van bladmuziek en leden op een “vriendelijke” wijze herinneren dat ze zich voor repetities moeten afmelden als ze niet kunnen komen. Dit werk doe ik samen met de Vokollage Commissie (VokCie), een groep mede koorleden die meedenken over concerten en waar ik werk aan kan delegeren.

Emmie Bessems
auletes@esmgquadrivium.nl

Samen met mijn co-commissaris Vera ben ik verantwoordelijk voor het ​harmonieorkest Auletes. Vera heeft de leiding over artistieke taken rondom het organiseren en uitvoeren van concerten, terwijl mijn focus ligt bij het wekelijkse reilen en zeilen van het orkest en communicatie met de leden. Waar nodig vullen wij hier elkaar natuurlijk in aan! Mocht u meer willen weten over ons fantastische harmonieorkest of de projecten die bij ons op de planning staan, neem dan een kijkje in onze agenda of stuur ons een mailtje!