Unsupported Screen Size: The viewport size is too small for the theme to render properly.

Ensuite

Ensuite

Symfonieorkest Ensuite

Als enige studenten symfonieorkest in de regio van Eindhoven, brengt Ensuite muzikanten van alle niveaus samen om klassieke muziek van hoge kwaliteit te maken. De laatste jaren heeft het orkest veel verschillende stukken in verschillende thema’s gespeeld, van de ‘Peer Gynt Suites’ en ‘Echoes of Ossian’ tot meer modernere thema’s als ‘Call of Duty’, ‘Angry Birds’ en ‘Tetris’.

Niet alleen is Ensuite een snel groeiend orkest, het is ook een warme en leuke groep mensen die het leuk vinden om tijd met elkaar door te brengen. Dit gebeurt zowel tijdens de repetities als daarbuiten. Ook de dirigent, Bart Partouns, is geregeld in de bar te vinden na een repetitie. Iedereen is welkom om een keer een repetitie bij te wonen, maar het orkest is dringend op zoek naar violisten, fagottisten, hoornisten en percussionisten. Als je interesse hebt, schroom dan vooral niet om een keer langs te komen!

Symfonieorkest Ensuite repeteert op woensdagen van 19:30 tot ongeveer 22:15 in het gebouw Luna op de campus van de Technische Universiteit Eindhoven.

Meer info?

Voor meer informatie over Ensuite kun je altijd een mailtje sturen naar ensuite@esmgquadrivium.nl.

Dirigent


Bart Partouns