Als enige studentensymfonieorkest in de regio van Eindhoven, brengt Ensuite muzikanten van alle niveaus samen om klassieke muziek van hoge kwaliteit te maken. De laatste jaren heeft het orkest veel verschillende projecten in verschillende thema’s uitgevoerd; van Schuberts 8e symfonie tot een concert met de beste filmmuziek, van bekende werken van Tsjechische componisten tot de beroemde muziek van James Bond, en een waar muziektheater in samenwerking met studententoneelvereniging Doppio.

Niet alleen is Ensuite een snelgroeiend orkest, het is ook een warme en leuke groep mensen die het leuk vinden om tijd met elkaar door te brengen. Dit gebeurt zowel tijdens de repetities als daarbuiten. Ook de dirigent, Bart Partouns, is geregeld in de bar te vinden na een repetitie. Iedereen is welkom om een keer een repetitie bij te wonen, maar het orkest is het meest dringend op zoek naar hoboïsten, fagottisten, hoornisten en contrabassisten. Als je interesse hebt, schroom dan vooral niet om een keer langs te komen!

Symfonieorkest Ensuite repeteert op woensdagen van 19:30 tot ongeveer 22:15 in het gebouw Luna op de campus van de Technische Universiteit Eindhoven.

Meer info?

Voor meer informatie over Ensuite kun je altijd een mailtje sturen naar ensuite@esmgquadrivium.nl.