Speel je piano maar heb je er thuis geen staan? Speel je een instrument wat niet voorkomt in een orkest? Of heb je nergens een plek om te repeteren? ESMG Quadrivium biedt repetitieruimtes aan waar je kunt repeteren. Voor wie er piano speelt, onze vereniging bezit een vleugel, vier staande piano’s, en een elektrisch orgel. Deze instrumenten zijn allemaal dagelijks beschikbaar voor de leden en ze kunnen deze ruimtes boeken om hier gebruik van te maken of om up hun eigen instrument te spelen.

Wil je niet alleen zelf oefenen, maar ook andere pianisten in onze vereniging leren kennen? Elke donderdagavond komen de pianoleden samen om met elkaar te delen welke muziek ze de afgelopen tijd hebben geoefend en er wordt ook nog samen muziek gespeeld. Daarnaast worden er elke 3 maanden masterclasses georganiseerd, waarmee je je piano vaardigheden kunt verbeteren!

Wil je mee doen aan kleine concerten? Quadrivium organiseert een paar keer per jaar een Muzikaal Open Podium (MOP), waar alle leden van de vereniging uitgenodigd worden om hun muzikale talent te laten horen. Ook kun je je inschrijven voor optredens die de vereniging geeft op basisscholen, ziekenhuizen en verzorgingshuizen onder het motto van Q-goes social.

Meer info?

Voor meer informatie over onze pianoleden kun je altijd een mailtje sturen naar secretaris@esmgquadrivium.nl.