Dining with Carols

Studentenkoor Vokollage en TU Eindhoven medewerkers koor CantaTU bundelen hun krachten voor een hartverwarmend kerstconcert! Neem uw vrienden en familie en komt allen tezamen om te genieten van een heerlijk driegangen menu verzorgd door Eurest’s top chef, terwijl u luistert naar prachtige kerstliederen.

Het menu zal bestaan uit:

Voorgerecht

Mosterd sherrysoep/brood en boter

Hoofdgerecht

Aaardappelgratin

Vergeten groenten

Zacht gegaarde kipfilet in rode wijn saus

Vegetarische ovenschotel met vegetarische gehakt, gegrilde aubergine, kruidige tomatensaus en mozarella

Nagerecht

Walnoten pruimentaart

Bekende kersliederen zoals ”Deck the Halls” zullen langs komen en ook meer gevarieerde stukken als ”Personent hodie” van Gustav Holst en ”L’Adieu des berges” van Hector Berlioz.

Voor een driegangenmenu met kerstkoren betaalt u €12,50 per persoon. (Drank is niet bij de prijs inbegrepen.) Bestel uw tickets van tevoren om er zeker van te zijn dat er een heerlijk diner voor u klaargemaakt zal worden. Het evenement zal plaatsvinden op 19 december van 19.00 tot 21.30 bij de Christmas Market van TU/e. Deze Christmas Market is te vinden bij de Markthal bij het gebouw MetaForum.

Facebook