Unsupported Screen Size: The viewport size is too small for the theme to render properly.

Klassiek op de Campus 2019

Klassiek op de Campus 2019

Klassiek op de Campus 2019

Info

Op 2 juni vindt hét nieuwe muziekfestival van Eindhoven plaats. 2017 was de laatste keer dat Muziek op de Dommel plaatsvond op de campus van de TU Eindhoven. Nu, 2 jaar later, is er een nieuw festival in een nieuw jasje. De hele dag is gevuld met muziek.

Op 3 verschillende podia zijn de hele dag door concerten te horen. Een zangworkshop voor iedereen die denkt wel (of niet) te kunnen zingen. En een kindermuziektuin voor de kleinsten, waar kinderen op hun eigen manier de lol van muziek ontdekken. Kortom, er is heel veel te doen bij Klassiek op de Campus!

Voor meer informatie, kijk ook op www.klassiekopdecampus.nl!