PoliEtnico in Concert

24 november 2019 20:00
Coronazaal, Luna, TU/e

Het koor van de technische universiteit Politecnico van Turijn brengt een bezoek aan Eindhoven! In het weekend van 22-24 november zal Quadrivium hen welkom heten en de stad laten zien. Het project is deel van een uitwisseling: in de zomer van 2020 zullen Ensuite en Vokollage een concertreis maken naar Turijn en München.

PoliEtnico ontstond in 2013 naar aanleiding van zangworkshops. Ondertussen bestaat het uit zo’n 120 studenten, docenten en onderzoekers van de universiteit, onder leiding van Giorgio Guiot. Afgelopen jaren heeft het koor vele concerten gegeven met klassiek repertoire.

Om het weekend muzikaal af te sluiten zal het koor een concert geven op zondagavond 24 november om 20:00 in de concertzaal Corona in Luna op de TU/e campus (Lampendriessen 31). Toegang voor dit concert is gratis. Wel kunt u via onderstaande link stoelen reserveren zodat u zeker bent van een plek. Op het programma staan verschillende bekende en minder bekende stukken van zeer verschillende landen en culturen. Quadrivium kijkt erg uit naar deze ontmoeting van onze mede technische muzikanten! Bent u er ook?