sQratch!

11 januari 2020 10:00
Auditorium, TU/e

In één dag het Requiem in C-mineur van Cherubini met koor en orkest repeteren én uitvoeren… Quadrivium houdt van uitdagingen. Zing ook mee! Gegarandeerd kippenvel.

Kom achter je laptop vandaan, zet je hoofdtelefoon af en ga voor een onvergetelijke ervaring. Zing mee in een enorm koor begeleid door een orkest. Met zijn allen gaan we een hele dag aan de slag met een prachtcompositie. Deelname is gratis voor alle studenten van de TU/e en Fontys.

Het koor staat onder leiding van Vokollage-dirigente Donia Surowiec. Het symfonieorkest Ensuite wordt geleid door Bart Partouns. Wanneer je je aanmeldt krijg je de audio en bladmuziek ruim van tevoren, dus je kunt je al voorbereiden. Op de dag zelf zijn alle verschillende secties flink in de weer om het stuk in te studeren. Een race tegen de klok met een duidelijk doel voor ogen: een indrukwekkende en onvergetelijke ervaring voor koor, orkest én publiek.
De lat ligt hoog, maar laat je niet van de wijs brengen. Er zijn voldoende ervaren vrouwen en mannen om je muzikaal te ondersteunen.

Voor het orkest zijn we nog op zoek naar enthousiaste strijkers! Dus meld je ook dan vooral aan.

sQratch! Workshop
Zaterdag 11 januari 2020, 10.00 – 21.00
Auditorium
Studenten: gratis
Anderen: €15,-

sQratch! Concert
Zaterdag 11 januari 2020, 20.00 – 21.00
Hal Auditorium, TU/e
Gratis entree