Unsupported Screen Size: The viewport size is too small for the theme to render properly.

RAAK!

RAAK!

RAAK!

Op zondagmiddag 23 oktober gaat ons harmonieorkest Auletes de bijzondere samenwerking aan met komieken Vincent Houdijk en Bart de Rijk tijdens de interactieve voorstelling RAAK! Gedurende deze hilarische show zullen de komieken samen met het orkest de schoonheid van blaasmuziek laten zien en horen, en het publiek zelf laten ervaren hoe leuk samen muziek maken is. De voorstelling, geschikt voor jong en oud, zal gegeven worden in het Augustinianum te Eindhoven. Meer informatie over het programma (al zal niet alles verklapt worden!) en tickets zullen snel volgen, hou vooral de website in de gaten om up-to-date the blijven!

Concert:
23 oktober 2022
Augustinianum (Dirk Boutslaan 25, Eindhoven)