Connected!

11 november 2022 20:15
Muziekgebouw Eindhoven

Op vrijdag 11 november om 20:15 uur geven het Philips Harmonie Orkest en Auletes een gezamenlijk concert in het Muziekgebouw Frits Philips te Eindhoven. En met ‘gezamenlijk concert’ wordt dit ook echt zo bedoeld: de orkesten spelen naast enkele afzonderlijke stukken ook meerdere stukken samen als één groot gelegenheidsorkest. Een bijzondere samenwerking die resulteert in meer dan 100 muzikanten op één podium!

De Philips Harmonie is zoals de naam al doet vermoeden ontstaan uit het Eindhovense bedrijf Philips, en is met haar dik 50 leden een van de meest succesvolle bedrijfsorkesten van Europa. Zowel de Philips Harmonie als ESMG Quadrivium danken in al dan niet indirecte zin hun bestaan dan ook aan Philips, wat de verenigingen op een bijzondere manier met elkaar verbindt. Daarnaast stromen leden van Auletes regelmatig door naar de Philips Harmonie na hun studie aan de TU/e, en doen er regelmatig muzikanten van de Philips Harmonie mee als gastspeler bij Auletes.

Om die verbinding dus te benadrukken zullen Auletes en de Philips Harmonie de krachten bundelen tijdens dit concert als één groot gelegenheidsorkest. Daarnaast zullen Auletes’ eigen klarinettist Vera Nijhuis en altsaxofonist Victor Slegt soleren met de Philips Harmonie als begeleidingsorkest.

Het belooft een diverse avond vol mooie blaasmuziek te worden, in de mooiste muziekzaal die Eindhoven te bieden heeft. Tickets zijn nu beschikbaar via de website van het Muziekgebouw!

11 november 2022 20:15

Muziekgebouw Eindhoven

Studenten €12,50
Volwassenen €17,50