Auletes goes Japanese

Harmonieorkest Auletes
10 december 2023 15:00
Blauwe Zaal, Auditorium

Op 10 december 2023 vanaf 15.00 uur geeft harmonieorkest Auletes een concert met Japan als thema in de Blauwe Zaal van Auditorium.

Dit is je kans om een compleet nieuwe muzikale wereld te betreden en verrassende details over de Japanse cultuur te ontdekken. Auletes wordt gedirigeerd door Hardy Li en om een extra dimensie aan het concert te geven vertelt verteller Jochem Karremants een verhaal dat bij de muziek past. De muziek zal variëren van meer traditionele Japanse stukken, waarin ook Japanse instrumenten als de immense Taiko-drum worden gebruikt, tot moderne Japanse filmmuziek van Studio Ghibli.

Tickets en meer informatie over de stukken zijn nu beschikbaar op de website van Studium Generale.