QerstQoncert

Symfonieorkest Ensuite
16 december 2023 20:00
Atlas, TU/e

Ensuite viert het begin van de kerstdagen met een QerstQoncert op 16 december. Het concert begint om 20.00 uur en wordt gehouden op de TU/e WinTU/er Village in het Atlas gebouw. Deze setting zal het concert een supergezellige en warme kerstsfeer geven.

Ensuite zal klassieke kerststukken spelen, zoals A Christmas Festival van Leroy Anderson en The Polar Express Suite gearrangeerd door Jerry Brubacker. Daarnaast speelt Ensuite ook A Carol Symphony van Victor Hely-Hutchinson en A Christmas Overture gearrangeerd door Sydney Baynes. Natuurlijk worden er ook stukken uit de Notenkraker van Tsjaikovski gespeeld!

Dit is een fantastisch kerstconcert om de feestdagen goed in te luiden. Aarzel niet om de feestdagen te komen vieren met Ensuite!

Je kunt kaarten bestellen voor alleen het concert van Ensuite, maar je kunt ook een combinatie ticket bestellen. Met deze combinatie ticket kun je ook het concert van Vokollage op 9 december bezoeken voor een gereduceerde prijs!