QerstQoncert

Gemengd koor Vokollage
9 december 2023 20:00
Catharinakerk Eindhoven

Wil je graag komen luisteren naar prachtige Qerstliedjes? Beleef het echte wintergevoel tijdens dit Vokollage concert in een prachtige kerstsetting!

Het concert zal worden gehouden op zaterdagavond 9 december in de Catharinakerk in Eindhoven. Vokollage zal onder andere A Ceremony of Carols door Benjamin Britten opvoeren, begeleid op harp door Yi He Zhu, maar ook andere adembenemende stukken zoals O Nata Lux door Guy Forbes. Daarnaast zal het strijkensemble BaroQue optreden met Brandenburgs concert no. 3, en zullen ze het koor begeleiden tijdens delen uit de Messiah van Georg Friedrich Händel.

Wees erbij tijdens het prachtige QerstQoncert van Vokollage om samen de kerstdagen te vieren!

Je kunt kaarten bestellen voor alleen het concert van Vokollage, maar je kunt ook een combinatie ticket bestellen. Met deze combinatie ticket kun je ook het concert van Ensuite op 16 december bezoeken voor een gereduceerde prijs!