Ensembleconcert

Ensembles
3 maart 2024 15:00
CKE Theaterzaal, Pastoor Petersstraat 180, Eindhoven

Op 3 maart 2024 zal het jaarlijkse ensembleconcert plaatsvinden. Tijdens dit concert zullen 4 van de 5 ensembles van Quadrivium muziek opvoeren in allerlei verschillende stijlen. De ensembles die spelen zijn de Qhords, de Vokoladies, Hok2 en BaroQue. Meer over de ensembles zelf kun je vinden op de ensemble pagina van onze website.

De volgende muziek zal op het programma staan: 

  • Qhords: Weep o mine eyes, Trishas Lullaby en When the earth stood still 
  • Vokoladies (4 seizoenen thema): Blossoms (Lente), Summertime barbershop (Zomer), Autumn Leaves (Herst) en Tundra (Winter) 
  • Hok2: El Porsche Negro uit suite Bello Epoque van Medaglia, Canon uit suite van Lefebvre en delen uit de Schilderijententoonstelling van Mussorgsky 
  • BaroQue: Piccolo Concert in D groot van Georg Philipp Telemann 

Het concert vindt plaats in de theaterzaal van het CKE in Eindhoven (Pastoor Petersstraat 180, Eindhoven). De kaartjes voor dit concert zijn helemaal gratis dus twijfel niet om je hele familie mee te nemen! Het concert begint om 15:00 en er zullen programmaboekjes beschikbaar zijn.