Ensuite Storybook Concert

Symfonieorkest Ensuite
23 maart 2024 20:00
Augustinianum, Dirk Boutslaan 25, Eindhoven

Op 23 maart voert Ensuite haar Storybook Concert op. Dit concert draait volledig om muziek met een verhaal erachter. Muziek gaat vaak hand in hand met verhalen, of het nu volksverhalen, mythes of zelfs kunstwerken gebaseerd op verhalen zijn. Deze verhalen zijn een belangrijk onderdeel van culturen over de hele wereld.

Daarom speelt Ensuite tijdens dit concert muziekstukken gebaseerd op een reeks uiteenlopende verhalen van over de hele wereld. U wordt meegenomen naar het Midden-Oosten met ‘Belkis: Regina di Saba’ van Ottorino Respighi. Ensuite duikt ook in de epische verhalen van de Ierse mythologische held Ossian met ‘Echoes of Ossian’. Daarnaast speelt het orkest de première van het stuk ‘Box of Creatures’ van Alexander Gräwe, een stuk dat geschreven is door een van onze leden! Het wordt vast en zeker een magische avond, dus aarzel niet om te komen luisteren!

Het concert begint om 20:00 uur in het Augustinianum in Eindhoven. Het concert wordt verteld in het Nederlands, maar u kunt meelezen in een Engels programmaboekje.

Studenten: €9,-

Regulier: €14,-