Graduation Concert

Harmonieorkest Auletes
25 mei 2024 16:45
Amare, Spuiplein 150, 2511 DG Den Haag

Auletes is gevraagd om op te treden voor het bachelor examen directie van Roberto Jimenez, een van Auletes’ eigen leden! Op 25 mei 2024, zal het orkest onder leiding van Roberto optreden in de Amare in Den Haag om zijn bachelor af te ronden met een fantastisch concert. Roberto wordt beoordeeld zowel tijdens het concert als gedurende het repetitieproces. Als Roberto niet aan het dirigeren is, dan maakt hij deel uit van onze klarinetsectie.

Tijdens zijn examen zal Roberto verschillende werken dirigeren. Onder deze werken valt onder andere Paris Sketches van Martin Ellerby en het schitterende eerste deel van de Symfonische Dansen van Sergei Rachmaninoff. Aanvullend zal het orkest ook meerdere kleine werken uitvoeren om het programma compleet te maken.

Hopelijk zien we u in Den Haag om Roberto en Auletes te steunen!