Doe mee met het afscheidsconcert van Ruud Huijbregts!

Al ruim 23 jaar is Ruud Huijbregts aan ESMG Quadrivium verbonden als dirigent van het koor Vokollage. Dit heeft hij altijd met veel plezier en passie gedaan. Helaas komt volgend jaar aan dit tijdperk een einde. Dat mag natuurlijk niet onopgemerkt voorbij gaan. Daarom vindt op 30 maart 2019 het afscheidsconcert plaats voor Ruud Huijbregts. Als oud-lid van ESMG Quadrivium ben je van harte uitgenodigd om mee te komen zingen met dit concert, of natuurlijk om te komen luisteren.

Het concert

Vokollage, uitgebreid met oud-leden, gaat samen met symfonieorkest Ensuite het Messa di Gloria van Giacomo Puccini uitvoeren. Het concert zal ‘s avonds plaats vinden in de Lidwinakerk in Best (Raadhuisstraat 209). Tegen die tijd kun je via de website van Quadrivium up-to-date informatie over het concert vinden en kaartjes kopen. We hopen je dan te zien!

Zing je mee?

Ben jij oud vokollage zanger? Dan nodigen we je van harte uit om niet alleen te komen luisteren, maar ook mee te zingen. Het is een leuke gelegenheid om met oud-Vokkers en natuurlijk Ruud te zingen en bij te kletsen. Ter voorbereiding op het concert staat een kennismakingsdag gepland op zaterdag 8 december. Ook staan er repetitiedagen op zaterdag 9 februari en zaterdag 9 maart gepland. Daarnaast is er een generale repetitie op woensdagavond 27 maart en natuurlijk het concert op zaterdag 30 maart.

Tijdens deze oefenmomenten zullen we samen het Messa di Gloria van Puccini instuderen. Bij het concert kun je de eerste helft in het publiek zitten en genieten van de muziek en zul je na de pauze deelnemen aan het koor om Puccini voor te dragen. ESMG Quadrivium vraagt oud-leden om een deelnemersbijdrage van 15 euro. Hiermee kan een deel van de kosten voor de bladmuziek, directie en organisatie bekostigd worden.

Natuurlijk kunnen we na de repetitiemomenten genieten van een drankje in Hubble, de bar in het nieuwe gebouw Luna waar ESMG Quadrivium heen is verhuisd.

Ben jij net zo enthousiast als wij? Inschrijven kan via de website van exQuus!

Herinneringen

Heb jij nog leuke foto’s, anekdotes of andere herinneringen aan jouw tijd bij Vokollage? Laat het ons weten! Je kunt dit mailen naar anna@exquus.nl.