Fysica Concert

Symfonieorkest Ensuite
30 maart 2022 20:00
Blauwe Zaal, Auditorium

De Nederlandse Natuurkunde Vereniging viert dit jaar haar 100-jarig jubileum. Om die reden werd Quadrivium benaderd om een opdrachtcompositie  uit te voeren op hun lezing. Nadat de voorpremiére tijdens Klassiek van Eigen Bodem concert wordt opgevoerd, zal op 1 december de opdrachtcompositie met als naam “fysica” ook worden uitgevoerd tijdens de lezing van de Nederlandse Natuurkunde Vereniging, in samenwerking met Studium Generale Eindhoven.

De jonge Florian van der Reijden is de componist van de filmische compositie, welke is geïnspireerd door natuurkunde. In de compositie wordt een aantal natuurkundige verschijnselen (waaronder het Dopplereffect) tot uiting gebracht.

Het concert is gratis te bezoeken voor iedereen, en voor studenten kunnen er USE punten mee verdiend worden. Het is wel verplicht om vooraf een ticket te reserveren.

Concert
30 maart 2022, 20:00
Blauwe zaal, Auditorium, Eindhoven
Reserveer hier je ticket