License to Play

3 december 2022 20:00
Parktheater Eindhoven

‘My name is Bond, James Bond’.

Precies 60 jaar geleden waren deze kenmerkende woorden voor het eerst in de bioscoop te horen, toen de eerste James Bond film in première ging.

Om deze verjaardag van ’s werelds beroemdste geheim agent te vieren, zal Eindhovens Studenten Symfonieorkest Ensuite,  samen met componist/arrangeur Mark Hendriks een concert organiseren in de Hertog Jan Zaal van het Parktheater Eindhoven.

Op 3 December 2022 bent u van harte uitgenodigd voor een avondvullend programma met een overzicht van 60 jaar muziek uit de Bondfilms. Om de muziek tot leven te laten komen, zullen zangsolisten van conservatoria uit Amsterdam, Rotterdam en Utrecht en een jazz combo van de studentenjazz vereniging Studentproof deelnemen als muzikanten bij dit concert. U krijgt de kans om getuige te zijn van een spetterende en unieke voorstelling gebracht door jonge en enthousiaste muzikanten.

Kaarten via Parktheater