Fauré & Arnesen

Gemengd koor Vokollage
18 juni 2023 19:30
Catharinakerk Eindhoven

Deze zomer op 18 juni om 19:30 in de Catharinakerk in Eindhoven, komt Vokollage met een uitvoering van twee geweldige stukken. Twee stukken die contrasteren en elkaar verheffen. De één een klassieker aller tijden, de ander van een nieuwkomer; de een over het leven de ander over de dood.

Het concert zal het Requiem van Gabriel Fauré bevatten, een stuk dat uit de diepste diepten kruipt om te zoeken en uiteindelijk verlichting te vinden; en het Magnificat van Kim André Arnesen, dat hij zelf omschreef als een “steun en hoop bieden aan alle mensen die worstelen met tegenspoed of kracht nodig hebben”.

Amin Ebrahimi dirigeert het koor, Vokollage’s oude dirigent Ruud Huijbregts verzorgt de orgelpartijen en de solo’s in het Magnificat worden uitgevoerd door Sabra El Bahri Khatri.

  • Dirigent: Amin Ebrahimi
  • Sopraan: Sabra El Bahri Khatri
  • Orgel: Ruud Huijbregts
Repertoire
  • Gabriel Fauré – Requiem
  • Kim André Arnesen – Magnificat