Unsupported Screen Size: The viewport size is too small for the theme to render properly.

Auletes 2gether!

Auletes 2gether!

Helaas zijn de opnames van Auletes 2gether uitgesteld tot eind februari i.v.m. de nieuwe coronamaatregelen. Alle gemaakte donaties zijn nog steeds geldig en ook nieuwe donaties zijn meer dan welkom.

Lieve vrienden van Auletes! Bij deze willen we jullie, onze supporters, om hulp vragen bij het financieren van het aankomende najaarsproject van Auletes. Normaal gesproken geven we gedurende het jaar een aantal mooie concerten waar jullie naar toe kunnen om te genieten van onze muziek. Zo ook in het najaar. Maar nu kan dat zonder publiek helaas niet doorgaan. Als je ons orkest ook maar een beetje kent zal je er echter niet bepaald versteld van staan dat wij niet voor maar één gat te vangen zijn. Ook nu laten wij ons niet kennen en werken we zoals we gewend zijn aan een uniek en ambitieus project, dat met inachtneming van de coronamaatregelen uitgevoerd kan worden. Zo willen we van ons blijven laten horen, ook in deze lastigere tijden.

Toen we gingen nadenken over alternatieve plannen, kwam er al snel het volgende idee naar boven: Auletes 2gether! Een opnameproject waarbij we het orkest in 2en splitsen en waarbij beide groepen toewerken naar een semiprofessionele opnamedag. Deze opnames zullen gepubliceerd worden op Spotify zodat je vanuit je luie stoel naar de mooie muziek van Auletes kunt luisteren! Hoe vet is dat?!

Het koper en slagwerk gaan samen in brassbandbezetting “A Journey To The Bermuda Triangle” van Pimpanit Karoonyavanich opnemen. Het hout zal tijdens de opnamedag zijn tanden zetten in “Slavonica!” van Philip Sparke. Aangezien we nog nooit eerder dergelijke opnames hebben gemaakt zal dit een zeer leerzame en unieke ervaring zijn voor veel van onze orkestleden. Alles zal tot in de puntjes perfect moeten klinken, wat dan ook betekent dat we hier al enthousiast voor aan het repeteren zijn.

Maar wat is een orkest zonder publiek? Normaal steunen jullie onze projecten door kaartjes te kopen voor een concert. Nu deze mogelijkheid wegvalt, willen we jullie op een andere manier bij het project betrekken en willen we jullie vragen onze crowdfunding te steunen. Want alleen met jullie hulp kunnen wij zulke spetterende projecten neer blijven zetten zoals jullie van ons gewend zijn. Wanneer je Auletes via een financiële bijdrage helpt bij het waarmaken van dit te gekke project, hebben we natuurlijk een aantal bedankjes om onze waardering te tonen.

Hoe werkt het?

– Vanaf een bedrag van €5,- krijg je toegang tot een vlog die momenteel gemaakt wordt. Dit geeft een leuke kijk achter de schermen van hoe het project tot stand is gekomen en wat daarbij komt kijken. Van interviews met dirigenten tot een kijkje op de opnamedag, het komt allemaal voorbij!
– Vanaf €15,- krijg je hier bovenop de pre-release van de opnames. Je kunt kiezen om deze op CD of USB te ontvangen.
– Vanaf €25,- hebben we nog een extra bedankje. Namelijk een Quadrivium mondkapje of Quadrivium kaartspel (zo lang de voorraad strekt).

We willen je graag bedanken voor je bijdrage en het steunen van Auletes in deze vreemde tijd. We zijn blij dat we ook nu met de nodige protocollen samen muziek kunnen maken. Samen muziek maken doen we immers het allerliefste. Bedankt en stay safe!

Update 10 december 2020

Woow! We hebben ons doel bereikt! Dank u wel voor uw steun! Natuurlijk is zijn extra financiële bijdrages altijd welkom, zodat we er zeker van kunnen zijn dat Auletes ook in de toekomst geweldige projecten kan blijven uitvoeren. Hoe dan ook danken wij iedereen die gedoneerd heeft, we zijn u enorm dankbaar!

[give_goal id=”10482″ show_text=”true” show_bar=”true”]

Laatste donaties

[give_donor_wall form_id=”10482″ show_avatar=”false” donors_per_page=”4″]

[give_form id=”10482″ show_title=”false” show_goal=”true” show_content=”above”]